RUBRIEK: leer onze collega’s kennen #Sylvia

Even eerlijk: hoe goed weet jij van je collega’s wat ze buiten het werk om doen? De kans is groot dat je geen idee hebt en je minder weet dan je eigenlijk zou willen. Daarom starten we onze nieuwe rubriek: leer onze collega’s kennen. We lichten onze collega’s met een leuke hobby, grappig avontuur of unieke ervaring uit.

“Ik ondersteun het bruidspaar bij het waarmaken van hun droomdag”

◼ Naam: Sylvia
◼ Werk: pedagogisch medewerker bij Partou
◼ Hobby: gediplomeerd weddingplanner

Wat doe jij buiten werktijd om?

Sinds 2 jaar ben ik gediplomeerd weddingplanner.. Ja, hier bestaat echt een opleiding voor!

Wat is een weddingplanner?

Het bruidspaar kan mij inhuren als weddingplanner of alleen als ceremoniemeester. Samen met het bruidspaar wordt er gekeken naar de wensen om er een onvergetelijke voorbereiding en trouwdag van te maken. Bij het inhuren van mij als ceremoniemeester, help ik alleen tijdens de trouwdag. Om het helemaal af te maken, organiseer ik ook vrijgezellenfeesten.

Hoe is jouw hobby ontstaan?

Toen ik ten huwelijk werd gevraagd, kon ik mijn geluk niet op en heb ik zelf mijn bruiloft georganiseerd. Dit smaakte direct naar meer en ik kon het gewoon niet meer loslaten. Ik wist vanaf dat moment dat ik weddingplanner wilde worden, dus ik besloot om een opleiding te volgen.

Vertel ons meer…

Zowel qua mensen als qua inhoud is elke bruiloft steeds weer nieuw. Geen bruiloft is hetzelfde, want ieder koppel is anders en heeft andere wensen of ideeën. Hierdoor blijf ik enthousiast. Daarnaast kan ik mijn creatieve kant inzetten en ben ik een echte regeltante. En ik vind het super om op de bruiloft zelf de resultaten van maanden voorbereidingen op zijn plek te zien vallen en het bruidspaar te zien stralen.” Het moment dat me het meeste bij staat van de bruiloften die ik heb georganiseerd (of ben geweest), is het toch wel het JA-woord. Keer op keer pink ik weer wat tranen weg.

 

Hoe combineer je jouw hobby met je huidige baan?

Mijn hobby als weddingplanner oefen ik gewoon uit naast mijn huidige baan als pedagogisch medewerkster. Ik ben nog niet heel bekend in de regio en kan dit dus nog makkelijk combineren met elkaar.

Meld je aan voor onze rubriek

Meld je aanBen of ken jij iemand die werkt bij Partou en heb jij iets unieks of een knotsgek avontuur meegemaakt? Heb je een hobby of een merkwaardig talent? Dan zoeken we jou! We zijn op zoek naar mooie, persoonlijke, grappige en leuke verhalen om te lezen.  Deel je verhaal >>> http://bit.do/meldjeaan__

 

Recente berichten

Laat een reactie achter

Aan tafel

Cookies

Partou kinderopvang maakt gebruik van functionele en analytische cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen partou.nl. Hiermee kunnen we je beter helpen en tonen we advertenties op andere websites of social media op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten