Klantenservice

Jij snapt waar de ouders van de kinderen die Partou verzorgt mee te maken hebben. Vandaar dat je er goed in bent naar zowel hun klachten als behoeften te luisteren en een band met ze op te bouwen. Heb je te maken met potentiële klanten? Dan ben je in staat hen perfect te informeren en een contract op te stellen waar zij en Partou allebei tevreden mee zijn.  Tegelijkertijd signaleer je knelpunten bij potentiële en bestaande klanten, en herken je waar in het proces dingen fout gaan. Op basis daarvan weet je verbetervoorstellen voor processen en procedures te doen. Zo houd je de 2 partijen waarmee je werkt tevreden: Partou, en de ouders die hun kinderen iedere dag bij ons afzetten.

-> Ga naar onze vacaturepagina om te zien of we een baan voor je hebben!

Kwaliteit & pedagogiek

Zet jij je kennis over pedagogiek graag in om ons pedagogisch en kwaliteitsbeleid op te zetten, te implementeren en actueel te houden? En ben je de aangewezen persoon om zo de kwaliteit van onze organisatie te bewaken en optimaliseren? Op de afdeling Kwaliteit & pedagogiek werk je daaraan met een team van collega’s. Je houdt audits en adviseert de RvB, regiodirectie, stafafdelingen en de operationele lijn. Ook maak je kwartaalrapportages en volg je de wijzigingen van wet- en regelgeving op de voet. Je werkt daarnaast graag samen met andere collega’s, bijvoorbeeld door hen te ondersteunen en vraagstukken omtrent pedagogische kwaliteit te beantwoorden.

-> Zijn beleidsstukken en alle werkzaamheden daaromheen aan jou toevertrouwd? Bekijk dan snel of we een vacature voor je hebben.

Marketing & Communicatie

Marketing

Ben jij als marketeer goed in de vraag van de markt koppelen aan de dienstverlening van een bedrijf? Dan zien we je graag ons team Marketing & Communicatie versterken! Door onderzoek te doen ontdek je wat klanten willen, hoe concurrenten iets doen en wat voor onze vestigingen belangrijk is. Op basis daarvan doe je verbetervoorstellen bij de directie, waarmee we Partou beter op de kaart zetten. Belangrijke taken zijn klantonderzoek, marketingcampagnes en zorgen voor een goede online zichtbaarheid. Je werkt nauw samen met collega’s van het communicatieteam.

Communicatie

Als communicatiemedewerker weet jij precies hoe en met welk medium je een boodschap communiceert. Of dat nou voor een klant, collega, of deel van de directie is. Je schrijft teksten voor marketingcampagnes, helpt vestigingsmanagers met hun communicatie, en helpt Partou met sterke teksten aan nieuwe klanten. Om het meeste uit jouw werk te halen, werk je vaak samen met je collega’s van Marketing.

-> Ben jij gek op marketing en communicatie? Check dan snel of er een vacature voor jou op onze vacaturepagina staat!

Recruitment & Flexpool

Blijf jij zoeken tot je de juiste kandidaat hebt gevonden? Omdat er bij Partou meer dan 3700 mensen werken, hebben we een eigen afdeling Recruitment & Flexpool. In dat team zorg je ervoor wat we optimaal meebewegen met de personeelsbehoefte van onze vestigingen. En dat is nogal een uitdaging. We werken bijvoorbeeld met een pool van ongeveer 400 medewerkers en daarnaast met uitzendbureaus. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat zij altijd een collega kunnen vervangen die ziek of vrij is. Tegelijkertijd vind je het leuk om ook vaste medewerkers te werven selecteren. En om Partou online als aantrekkelijk werkgever te promoten!

-> Is deze uitdagende taak wat voor jou? Bekijk dan snel of we een vacature voor je hebben.

Debiteuren & Crediteuren

Manage jij graag geldstromen en ben je goed in het bewaken van de kluis van een bedrijf? De Debiteurenadministratie maakt de facturen voor al onze ouders. En zet natuurlijk stappen in gang wanneer zij niet op tijd betalen. De afdeling Crediteurenadministratie verwerkt en betaalt wekelijks alle inkoopfacturen van onze leveranciers. Werk je op deze afdeling, dan ben je deel van een belangrijk team als het gaat om inkomsten en uitgaven.

-> Werk jij graag met geldstromen? Op onze vacaturepagina zie je snel of er een vacature open staat!

HR

Hoe zorg jij ervoor dat medewerkers goed tot hun recht komen binnen een organisatie? Als collega op de afdeling HR focus je je op het vinden, binden en boeien van werknemers. Dit doen zij door het aantrekken, selecteren, belonen, begeleiden en ontwikkelen van mensen binnen onze organisatie.

-> Haal je graag het beste uit medewerkers? Op onze vacaturepagina zie je snel of er een vacature open staat!

ICT

Zet jij graag je kennis van computers en technologie in om het werk voor anderen makkelijker te maken? Met meer dan 3700 werknemers, veel computers en tablets en allerlei systemen, kunnen we niet zonder de afdeling ICT. Dit trouwe team van medewerkers waarborgt de continuïteit van Partou op gebied van techniek.

-> Zin om technologische oplossingen voor Partou te creëren? Op onze vacaturepagina zie je snel of er een vacature open staat!

Business Control

Heb jij graag controle over bedrijfsdoelstellingen en doe je er alles aan om die van Partou te behalen? Op Business Control houd je je voornamelijk bezig met de financiële kant van ons bedrijf. Daarnaast denk je altijd een stapje verder. Je ondersteunt en adviseert met je team in besluitvorming en bedrijfsvoering, en houdt daarbij rekening met kansen en risico’s in de markt. Dit doe je onder meer door rapportages, begrotingen, beslissingscalculaties en analyses te maken. Zo kan Partou zijn strategie goed uitvoeren om zijn doelstellingen te behalen. 

 -> Is deze baan wat voor jou? Bekijk op onze vacaturepagina of er een vacature open staat.

Grootboek & PSA

Ben je goed in werken met veel en grote getallen? De afdeling Grootboek & Rapportage beheert de boekhouding, maakt diverse rapportages en analyseert de financiële cijfers voor het management en de directie. Als deel daarvan maakt de afdeling personeels- en salarisadministratie (PSA) de arbeidsovereenkomsten en betaalt deze afdeling maandelijks het salaris van alle collega’s. Zonder deze afdeling geen blije werknemers.

 -> Houd jij je graag bezig met de boekhouding van Partou? Bekijk op onze vacaturepagina of er een vacature open staat.

Vastgoed & Facilitair

Hoe zorg jij ervoor dat niemand iets tekort komt? De afdeling Vastgoed & Facilitair is altijd op zoek naar de mooiste locaties voor onze vestigingen en onderhoudt en beheert die vestigingen. Als deel van het team regel je ook de huurcontracten met vestigingen en de inrichting, verhuizingen, verbouwingen en sluitingen. Daarnaast verzorg je met het team de inkoop van alle gebruiks- en verbruiksmiddelen van hagelslag en speelgoed tot CV-ketels en bedrijfsauto’s. De afspraken die jij maakt met de leveranciers zijn de link tussen hun dienstverlening en onze vestigingen.

 -> Zie jij jezelf op deze afdeling werken? Bekijk op onze vacaturepagina of er een vacature open staat.

Regiomanagers

Heb jij een helikopterview en heb je oog voor commerciële kansen? Als regiomanager ben je een vliegende keep en beweeg jij je dagelijks tussen verschillende locaties binnen jouw regio. Je stuurt tien tot vijftien vestigingsmanagers aan. Je voert gesprekken met gemeenten, scholen en andere kinderopvangorganisaties en weet als geen ander wat er speelt binnen jouw regio. Regiomanagers leveren zo een belangrijke bijdrage aan de commerciële, financiële, kwalitatieve en operationele doelstellingen van onze organisatie.

Secretariaat

Heb jij graag een baan met veel diversiteit? Het secretariaat is het aanspreekpunt voor de raad van bestuur, directie, staf- en regiomanagement. Zij beheren de agenda’s en verrichten secretariële werkzaamheden voor hen. Daarnaast ondersteunen zij ook de HR-manager. 

  Aan de slag bij Partou

BEKIJK DE VIDEO: WERKERVARINGEN VAN ONZE PARTOU COLLEGA'S