Onze functies bij Partou

Bij Partou kinderopvang werken ruim 3600 mensen, waarvan er ongeveer 150 collega’s op ons servicekantoor in Vianen gevestigd zijn. Zoveel mensen betekent ook een grote diversiteit aan functies. Benieuwd naar onze functies? De vacatures bij Partou hebben we onderverdeeld in vijf categorieën:

Pedagogisch medewerker

Als pedagogisch medewerkers kun je op een buitenschoolse opvang, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of een kindcentrum aan het werk. Welke opvangsoort je ook kiest, bij allemaal staan persoonlijke aandacht en plezier hebben voorop. Dit geldt niet alleen voor de kinderen maar ook voor onze collega’s. Daarom zijn we continu bezig te zijn met de ontwikkeling van de kinderen en van onze collega’s én organiseren we activiteiten als een workshop rappen, de Peuter 2-daagse of het maken van een film voor het UNICEF Kinderrechten filmfestival. Bekijk onze functies >>>

Vestigingsmanager

Als vestigingsmanager geef je op één dag een rondleiding aan aanstaande ouders, voer je een sollicitatiegesprek voor de peuteropvang én heb je een afspraak met een basisschooldirecteur. Het werk als vestigingsmanager bij Partou is uitdagend, maar vooral divers. Het betekent zorgen dat je collega’s met een glimlach naar hun werk gaan, dat de kinderen plezier hebben en zich kunnen ontwikkelen én dat ouders hun kind met een gerust hart bij Partou kunnen achterlaten.

Stagiair pedagogisch medewerker

Als je op de kinderopvang stageloopt, kom je elke dag met een glimlach thuis! Want kinderen zijn niet alleen enorm schattig, maar ze zijn vooral heel erg bijdehand en grappig. Volg je een pedagogische opleiding en zoek je een afwisselende stage waar je veel leert en waar je veel plezier hebt? Bij Partou zijn we altijd op zoek naar enthousiaste stagiairs. Met de juiste papieren en een positieve instelling leiden wij je graag op tot pedagogisch medewerker. En wie weet kun je dan na je opleiding bij Partou aan de slag.

Servicekantoorafdelingen

Wist jij dat Partou een eigen vastgoedafdeling heeft en dat er een team met pedagogisch coaches en adviseurs op het servicekantoor werkt? Op ons landelijk hoofdkantoor, gevestigd in Vianen, werken ruim 150 collega’s. Zij ontwikkelen het pedagogisch beleid en bieden onze pedagogisch medewerkers en vestingmanagers ondersteuning bij hun werkzaamheden. Zo zijn er twaalf verschillende afdelingen op ons servicekantoor te vinden!

BBL-opleiding

UNIEK: Wij betalen jouw loon en opleiding.

De BBL-opleiding is voor iedereen die graag in de kinderopvang wil werken, maar (nog) niet het juiste diploma heeft. Via jouw BBL opleiding op het ROC Midden Nederland in Utrecht of ROC van Amsterdam, kom je bij ons werken en krijg je de kans om praktijkervaring op te doen. Je begeleidt een groep kinderen bij Partou kinderdagverblijf, peuteropvang of bso en zorgt voor een veilig en geborgen gevoel. In twee of drie jaar volg je de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 3 of 4. Dit betekent dat je één dag per week naar school gaat en tussen de 16-24 uur -verspreid over drie à vier dagen in de week- bij ons werken.