Snel ervaring opdoen

Ben je net klaar met je opleiding en wil je eerst ‘rondkijken’ in de kinderopvang? Dan is werken vanuit de flexpool ideaal. Veel collega’s stromen uiteindelijk door naar een vaste plek. Maar je mag ook blijven flex-en als je dat liever wil.

Bijbaan naast studie of bedrijf

Zoek je een bijbaan in het 3e of 4e jaar van een kindgerichte opleiding of naast je vervolgstudie? Heb je je eigen bedrijf, maar wil je de zekerheid van extra uren werk op contractbasis? Ook dan is deze baan interessant voor jou.

Heimwee naar de kinderopvang

Heb je eerder de overstap gemaakt naar een andere branche, maar heb je diep in je hart heimwee naar die vrolijke gezichten? Stap in de flexpool en maak je rentree. Wij leggen alvast de rode (of eigenlijk paarse) loper uit.

Handig combineren met gezinsleven

Als je zelf vader of moeder bent, zijn je eigen kinderen de belangrijksten op aarde. We snappen dat je leven op dit moment om je gezin draait. Je wil dan alleen werken wanneer het jou uitkomt. Geef gewoon aan wanneer je beschikbaar bent. De flexpool regelt werk voor je.

Werken in de Flexpool

Wil je werken in de flexpool, heb je een vraag, opmerking of wil je een wijziging doorgeven met betrekking tot de vacatures of procedures? Neem dan contact op met onze collega’s Judith, Kirstin of Jana. We stellen onze Partou-toppers graag aan je voor:

Flexcoach Judith

Flexcoach regio: 

  • Den Haag
  • Utrecht-Oost
  • Utrecht-West
  • Zuid

Vol energie en met een grote glimlach rijdt Judith door Nederland om onze flexmedewerkers te verwelkomen en te coachen. Van Utrecht-West naar Den Haag en van Utrecht-Oost tot aan het zuiden van Nederland. Vanuit het servicekantoor in Vianen is geen plek te ver! Ben je flexer en wil je in gesprek over jouw ontwikkeling? Of zie je het wel zitten om door te stromen naar een vaste locatie? WhatsApp onze flexcoach Judith op 06 82 50 16 91 of stuur een mail naar judith.blaas@partou.nl en we drinken binnenkort samen een kop koffie, of thee.

Flexcoach Jana

Flexcoachregio:

  • Amsterdam
  • Noord-Holland

Onze enthousiaste en lieve collega Jana werkt vol passie voor en met onze flexmedewerkers in het westen van het land. Je kunt bij Jana terecht met al je vragen over jouw ontwikkeling, contract, jouw functioneren of ervaringen die je hebt op de locaties waar jij werkt. Wacht niet langer en bel gelijk naar 06 23 74 28 42 of stuur gerust een mailtje naar jana.vandenhooff@partou.nl. Zie ik je snel?

Flexcoach Kirstin

Flexcoachregio:

  • Noord
  • Oost
  • Midden-Nederland
  • Amersfoort

Kirstin is nog maar net bij ons begonnen, maar heeft zichzelf nu al onmisbaar gemaakt. De ene dag is ze aanwezig in Amersfoort en Utrecht, terwijl ze een dag later fris en fruitig noord en Oost Nederland op de kaart zet! Heb je een vraag over bovenstaande regio’s? Neem zeker contact op via: 06- 52 75 76 28 of stuur gerust een mailtje naar kirstin.geerse@partou.nl. Tot gauw!