KDV/BSO/IKC Speeddate Amsterdam IJburg

Kan jij niet stilzitten en hou je ervan kinderen in beweging te brengen? Samen buiten voetballen, koken of een boekje lezen? Bij ons speel en werk je tegelijk! Daarbij staat persoonlijke aandacht EN plezier op een gedeelde eerste plaats.

Vind jij het belangrijk om in een informeel team te werken en ben jij niet vies van een lekkere lach op de werkvloer? Lees dan snel verder >>>

Kom jij met ons speeddaten?

Samen muziek maken, met z’n allen buitenspelen, meedoen aan de jaarlijkse Modderdag, activiteiten voor de Vriendjesweek organiseren of met de Natuurbus naar het bos gaan? We maken er niet alleen voor de kinderen dagelijks een feest van, maar ook voor jou:

  • Zoek jij een baan in Amsterdam IJburg? Tof! Wij hebben leuke vacatures in de kinderopvang, BSO en IKC voor jou.
  • UNIEK: Bepaal zelf je uren. Werk tussen de 8 en 24 uur per week. Ideaal naast je studie of als parttime baan!
  • Goede sfeer: je komt terecht in een informeel, betrokken en positief team.
  • Geen lange reisafstand: met 196 BSO vestigingen, zit er altijd een vestiging bij jou in de buurt.

Werken op een BSO in het kort

Als pedagogisch medewerker bedenk je en voer je het activiteitenaanbod op jouw vestiging uit. Je stemt de activiteiten af op de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Door ze te betrekken bij het samenstellen en uitvoeren van de activiteiten, geef je ze verantwoordelijkheid en stimuleer je hun sociale ontwikkeling.

Word jij onze nieuwe Partou-topper?

Werken bij Partou betekent kinderen op weg helpen in hun ontwikkeling, zodat ze zijn voorbereid op de volgende stappen in hun leven. Ben jij (of ken jij) die pedagogische topper die graag met kinderen werkt? Kom dan op woensdag 13 februari bij ons op speeddate op de BSO Ed Pelsterpark in Amsterdam. Wat kun je verwachten? Tijdens onze ‘speeddate’ drinken we een lekkere kop koffie of thee en horen wij graag alles over jou. Uiteraard krijg jij de kans om al jouw vragen te bespreken. Hebben wij na afloop een gezamenlijke klik? Dan heten wij jou van harte welkom bij de leukste kinderopvang van Nederland! Zo simpel kan het zijn!

Tot 13 februari in Amsterdam!

Vergeet je niet jouw CV mee te nemen? Meld je snel aan voor onze speeddate en dan zien we je snel!

BSO Speeddate formulier

BSO Speeddate in Amsterdam

  • Waar: locatie BSO Ed Pelsterpark 6, 1087 EK Amsterdam
  • Wanneer: woensdag 13 februari
  • Hoe laat: inloop tussen 09.00-17.00 uur

Lees alvast de ervaringen van onze medewerkers

Nathalie, Cindy, Rijk en een aantal Partou-medewerkers vertellen je graag hoe het is om bij ons te werken. Wat maakt hun werk interessant, waar halen ze plezier en waardering uit, hoe zijn de collega’s en wat zijn de ontwikkelingsmogelijkheden? Ervaringen die je helpen om een beter beeld van Partou te krijgen. Maak kennis met je toekomstige collega’s!

Blog Mirjam: nieuw, lief, klein vriendjeutrecht stad

Partou kinderopvang maakt gebruik van functionele en analytische cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen partou.nl. Hiermee kunnen we je beter helpen en tonen we advertenties op andere websites of social media op basis van jouw interesse. Als je verdergaat op onze website gaan we ervan uit dat je dat goed vindt. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten