Partou biedt betaald leer- en werktraject aan

Partou is samen met diverse ROC’s in Nederland, te beginnen in Amsterdam en Utrecht, een speciaal leer- en werktraject gestart. Iedereen die graag in de kinderopvang wil werken, maar niet het juiste diploma heeft, kan zich bij ons aanmelden! Een mooie combinatie van werken en leren.

De opleiding

Het traject biedt een tweejarige studie Pedagogisch Medewerker niveau drie of driejarige studie Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau vier. Eén keer per week gaan de studenten naar school en drie à vier dagen in de week werken ze op een Partou kinderdagverblijf, peuteropvang of bso. Ze krijgen les bij het ROC Amsterdam en worden begeleid door vaste docenten. Praktijkopleiders van Partou stellen in nauw overleg met het ROC de inhoud van de opleiding samen. Na het succesvol afronden van het traject krijgen de leerlingen een erkend diploma en kunnen ze als pedagogisch medewerker bij Partou aan de slag. Partou betaalt de opleiding en het salaris van minimaal € 1.842,- en maximaal € 1.943,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

 

Aanmelden leer- en werktraject

Meld je aan!

Aanmelden

Interesse in het leer- en werktraject? Dan zoeken we jou! Met (minimaal) een diploma vmbo kun je jezelf aanmelden voor de opleiding. Schrijf een motivatiebrief en stuur je cv naar bpv@partou.nl o.v.v. BBL. Houd er wel rekening mee dat de opleidingen niet het hele jaar door starten. En dat er een selectie plaatsvindt voor deelname.

pedagogisch medewerker speelt gitaar voor kindje met een tamboerijn op haar hoofdBasic spelen voor ontwikkeling van de allerkleinsten